Septum Clicker

A septum clicker csak néhány éve robbant be a köztudatba, csillaga azonban azóta is folyamatosan emelkedik. Nem is csoda, hiszen egy gyönyörű ékszerről van szó, ami a ritkasága miatt csak még szebb lesz. Nálunk igazán mutatós darabokat találsz, amelyek garantáltan rád fogják irányítani a figyelmet.

Continue reading

Karika alakú piercing

Egyszerű, letisztult forma vagy extravagáns, lázadó külső? Egy karika lehetőséget nyújt mindkettőre. Ez az az orr piercing, ami még mindig hordozza a ’80-as évek punkjainak féktelen szabadságvágyát, de közben mégis elfogadottá vált a hétköznapokban is. Egy kisebb átmérőjű, diszkrét ékszer a legtöbb munkahelyen is simán vállalható.

Continue reading

Klasszikus nostril piercing

A választékunkban található piercingek között te is megtalálhatod a kedvenceid. Néhány pillanat alatt kicserélheted az orr piercinged, hogy mindig a ruhádhoz, a hangulatodhoz és az alkalomhoz illő darabot viselhesd. Érdemes azonban odafigyelned arra, hogy túl sokáig ne maradj piercing nélkül, ugyanis a szúrás helye néhány perc alatt is képes lehet begyógyulni.

Continue reading

Patkó alakú

A patkó alakú ékszerek a legsokoldalúbbak közé tartoznak. Szúrják ajakba, megjelennek a mellbimbóban, az intim testtájakon, esetleg a szemöldökben vagy a fülben. Mint orr piercing is számos helyen alkalmazhatók. Előszeretettel helyezik az orr cimpájába, de septum piercingként is szívesen használják őket. Egyes esetekben a bridge-hez is ezt használják, mi azonban inkább az enyhén hajlított változatokat ajánljuk.

Continue reading