0

A választékunkban található piercingek között te is megtalálhatod a kedvenceid. Néhány pillanat alatt kicserélheted az orr piercinged, hogy mindig a ruhádhoz, a hangulatodhoz és az alkalomhoz illő darabot viselhesd. Érdemes azonban odafigyelned arra, hogy túl sokáig ne maradj piercing nélkül, ugyanis a szúrás helye néhány perc alatt is képes lehet begyógyulni.

A legnépszerűbb orr piercing

Az egyenes vagy hajlított szárú orr piercingek az orrcimpába kerülnek. Mindkét típus könnyen cserélhető, az egyenes szárút talán kicsit egyszerűbb kivenni és visszahelyezni, de figyelmetleneknek kevésbé ajánljuk ezeket, mert esetleg elhagyhatják. Nemcsak az egyszerű behelyezhetőségnek köszönhetően terjedt el ez a típus, hanem azért is, mert a megfelelő ékszert választva igazán szolid kiegészítő is lehet, amely a szigorúbb munkahelyeken sem okoz megrökönyödést.

A forma mellett díszítésben is nagy a választék. Ahogy az alábbi képeken is látni fogod, az egyszerű gömbös kivitel ugyanúgy elérhető, ahogy köves és mintás orr piercinget is beszerezhetsz nálunk. Sőt különböző árnyalatokban is találsz nálunk piercingeket. Mivel egyszerűen cserélhető, akár több ékszert is érdemes vásárolnod, hogy minden alkalomra legyen egy megfelelő.

Miért figyelj arra, hogy ne essen ki az ékszered?

Az orr piercing helye nagyon gyorsan beforrhat. Akár már néhány perc is elég lehet ahhoz, hogy a szúrás begyógyuljon. Ha esetleg kiesett az ékszered, és nem vetted észre, semmiképpen se próbálj meg erőszakosan betenni egy másikat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.