Patkó alakú piercingek

0

A patkó alakú ékszerek a legsokoldalúbbak közé tartoznak. Szúrják ajakba, megjelennek a mellbimbóban, az intim testtájakon, esetleg a szemöldökben vagy a fülben. Mint orr piercing is számos helyen alkalmazhatók. Előszeretettel helyezik az orr cimpájába, de septum piercingként is szívesen használják őket. Egyes esetekben a bridge-hez is ezt használják, mi azonban inkább az enyhén hajlított változatokat ajánljuk.

A patkó alakú orr piercing megjelenése igazán sokszínű lehet. Már a különböző méretek is nagy eltéréseket mutathatnak, nem beszélve az anyagokról és a színekről. Orvosi fémből, PVD-ből és titánból gyártott ékszerek egyaránt elérhetőek nálunk. Színekben pedig még gazdagabb a választék, akár színjátszós orr piercinget is hordhatsz.

A piercing lezáró része szintén többféle lehet. A legelterjedtebb a golyós megoldás, de az extrémebb külső kedvelői választhatják a tüskeszerű, kúpos végződést is. Kövekkel díszítve a hagyományos golyós ékszerek is érdekesebbé tehetők.

Hogyan cseréld az orr piercinged?

Ha szeretnéd, hogy az ékszered mindig passzoljon az aktuális megjelenésedhez, érdemes több piercinget is vásárolnod. A gyógyulás után ezeket egyszerűen cserélheted.

A higiéniai az első. Mielőtt bármihez is kezdenél, alaposan moss kezet, és győződj meg arról, hogy semmiféle szennyeződés nem érheti az ékszer környékét. Gumikesztyűben egyszerűbben fogást találhatsz az ékszeren, így az nem fog kicsúszni az ujjaid közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.