0

A septum clicker csak néhány éve robbant be a köztudatba, csillaga azonban azóta is folyamatosan emelkedik. Nem is csoda, hiszen egy gyönyörű ékszerről van szó, ami a ritkasága miatt csak még szebb lesz. Nálunk igazán mutatós darabokat találsz, amelyek garantáltan rád fogják irányítani a figyelmet.

Az egyik legmerészebb orr piercing

A septum piercing az orrcimpák közötti porcos részt díszíti. Leggyakrabban karikák vagy patkók kerülnek ide, de nálunk igazán extravagáns, kifejezetten ide tervezett ékszereket is beszerezhetsz. A kövekkel kirakott septum clickerek biztosan vonzani fogják a tekinteteket. Egy ilyen ékszerrel megmutathatod stílusérzéked.

Igazán csak az elmúlt években váltak ismertté a septum piercingek, népszerűségben egyelőre még elmaradnak a visszafogottabb orr piercing típusok mögött, de egyre többen döntenek mellettük. Ebben nagy szerepe van a clickereknek is, amelyek teljesen új megvilágításba helyezik a septum piercingeket.

Miben más egy clicker, mint egy hagyományos septum piercing?

Két nagyon fontos különbség van a septumba kerülő klasszikusabb piercingek és clickerek között. Az egyik a látvány. A clickerek általában gazdagabban díszítettek, mint a patkók vagy a gömbös karikák. A különleges formák mellet különféle színű kövekkel érik el a nem mindennapi megjelenést. A clickerek mechanikája is eltérést mutat a hagyományos ékszerekéhez képest. A bekattintható pöcöknek köszönhetően lényegesen egyszerűbb lehet az ékszer behelyezése, mint a patkóké vagy a karikáké. Erre szükség is van, ugyanis a clickerek sokkal hangsúlyosabb kiegészítők azoknál, így gyakrabban szükség lehet a cseréjükre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.